OSMANİYE / HASANBEYLİ - Hasanbeyli İlkokulu

Ara

"Haftanın Sözü" projemiz ile öğrencilere temel insanî değer ve erdemlerin kazandırılması, değerlere karşı duyarlılık oluşturulması ve onları davranışa dönüştürülmesi, toplum tarafından kabul gören değerlerin uygun okul ortamı oluşturularak geliştirilmesi ve pekiştirilmesi, örencilerin sorumluluk duygularının geliştirilmesi, kültürel kodların güçlendirilmesi, ulusal ve manevi değerler bilincine sahip nesiller yetiştirmek ve Türk büyüklerinin söylemiş olduğu özlü sözlerin öğrenciler tarafından benimsenerek hayatlarına yansıtmaları amaçlanmıştır.

Hasanbeyi kitap fuarı gerçeklerştirildi.

Ekm

Hasanbeyli Okuyor... Hasanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğütarafından okullarımızda kitap okuma etkinlikleri düzenleyerek okuyan,okuduğuğunu anlayan,gelecek kuşaklar için okumayı bir yaşam kültürü haline getiren bir okul modeli oluşturmak amacıyla hayata geçirilen '' Hasanbeyli Okuyor '' projesi kapsamında her gün 1 ders saati okuma saati olarak planlandı.

Ock

Hasanbeyli 2.Kitap Fuarı için geri sayım başladı.Tüm ilçe halkımızı kitapla buluşmak için 4 Mayıs 2023'te Hasanbeyli İlkokulu bahçesine bekliyoruz.

Ara

Okulumuzda öğretmen ve velilerince hazırlanan "Milli Kültür Öğelerimiz" isimli serginin açılışı yapıldı. Öğrencilerin ve velilerin ilgisini çeken sergide pek çok farklı ürün sergilendi. Emeklerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederiz

12 Mayıs 2022  tarihinde ilçemizde 1.Kitap Fuarı gerçekleştirildi.

Eyl

Okulumuzun Çöken Yemekhane Çatısını Tamir Eden ;Mehmet KABAKLI  Hocam Ve Oğlum Mahmut KÜLTÜR'e Teşekkürler.

okul dışı öğrenme ortamları

KERMES

11 MİLYON AĞAÇ; BUGÜN FİDAN YARIN NEFES KAMPANYASI VE HASANBEYLİ İLKOKULU

Ara

2023 Eğitim Vizyonu toplantımız tüm öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.